Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 1


5 σχόλια:

  1. Αποστολος Χρηστου :Αρμοδιοτητες μου ηταν να συμπληρωσω το ερωτηματολογιο με απαντησεις των μαθητων για ερωτησεις με βαση το θεμα μας και να βρω πληροφοριες που χρησιμοποιηθηκαν στο κυριως μερος της εργασιας μας για ερωτηματα που αφορουσαν το θεμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιωτης Χαλακατεβακης : Αρμοδιοτητες μου ηταν να συμπληρωσω το ερωτηματολογιο με απαντησεις των μαθητων για ερωτησεις με βαση το θεμα μας και να βρω πληροφοριες που χρησιμοποιηθηκαν στο κυριως μερος της εργασιας μας για ερωτηματα που αφορουσαν το θεμα μας.Eπισης ημουν αρμοδιος για το βιντεο της ομαδας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντωνης Χρονακης:Αρμοδιοτητες μου ηταν να συμπληρωσω το ερωτηματολογιο με απαντησεις των μαθητων για ερωτησεις με βαση το θεμα μας και να βρω πληροφοριες που χρησιμοποιηθηκαν στο κυριως μερος της εργασιας μας για ερωτηματα που αφορουσαν το θεμα μας.Επιπλεον ημουν αρμοδιος για το power point της ομαδας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάσος Ψιλόπουλος : Έχω αναλάβει το μπλογκ και πάει καλά... Επίσης έχω αναλάβει τον ενοιολογικό χάρτη ο οποίος έχει γίνει... Και έχω βοηθήσει με τον τρόπο μου σε όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έφη Τσέτσου : είμαι υπεύθυνη για τον εννοιολογικό χαρτη της ομάδας μου ο οποίος υλοποιήθηκε. Επίσης είμαι υπεύθυνη για τα συμπερασματα και την αξιολογηση που επίσης έχει ολοκληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή